Slide Equipo Glosas El nostre estil de treball es basa en el dinamisme i la perseverança. Equipo Glosas

[Equip]

Esther Anglès Gistau

Esther Anglès Gistau

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és Màster en Dret Penal i Ciències penals per les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra, Màster en Criminologia i Execució penal per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster oficial en Ciències Jurídiques Avançades i Doctora en Dret per la Universitat Pompeu Fabra.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2005, ha realitzat cursos en matèria de Dret urbanístic, Dret penitenciari, Medicina forense i Neurociències. Així mateix, ha col·laborat amb el Col·legi de l’Advocacia i la Universitat Pompeu Fabra impartint seminaris de formació als seus alumnes.
En relació a la seva trajectòria professional, ha format part de diversos despatxos d’advocats de prestigi, ha col·laborat i assessorat a diferents administracions públiques, fundant, finalment, l’any 2014, el despatx Glosas, Defensa Penal.

Mar Lario López

Mar Lario López

Graduada en Criminologia i Política Criminal per la Universitat de Barcelona i amb formació complementària en matèria de Dret penitenciari, ha treballat en despatxos d’advocats de reconegut prestigi, realitzant tasques d’administració, gestió i atenció als clients. Forma part del despatx Glosas, Defensa Penal des dels seus inicis.

Raquel<br>Montaner Fernández

Raquel
Montaner Fernández

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és Doctora en Dret per la mateixa universitat on actualment desenvolupa la seva principal activitat acadèmica com a professora agregada de Dret penal.

És Codirectora Acadèmica del Postgrau en Compliance organitzat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Barcelona School of Management (BSM), KPMG i la Universitat Carlos III (Madrid). També és coordinadora de Compliance al Màster en Dret Penal Econòmic i Compliance de la UPF i BSM.

Entre les seves principals línies d’investigació i d’especialització s’inclou la responsabilitat penal empresarial, els delictes mediambientals, els delictes contra la seguretat viària i el criminal compliance. Té diverses publicacions acadèmiques en cadascuna d’aquestes línies d’investigació.

Comença la seva col·laboració com a consultora acadèmica a Glosas, Defensa penal l’any 2019.

Jaime<br>Baena Navacerrada

Jaime
Baena Navacerrada

Coordinador a Madrid.

Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, Màster sobre la part especial de Dret Penal pel Centre d’Estudis i Especialitats Jurídiques (CESEJ), Curs Superior Universitari en Dret Penal Econòmic organitzat per la Càtedra Universitària d’Investigació Financera i Forense KPMG-Universitat Rey Juan Carlos.

Col-legiat a l’Il.lustre Col-legi d’Advocats de Madrid des de l’any 2009, on ha realitzat cursos en matèria de Dret processal penal, Dret penitenciari i delictes econòmics.

Respecte a la seva trajectòria professional, ha format part de diversos despatxos d’advocats de prestigi, incorporant-se a Glosas, Defensa penal a l’any 2020.

Eduard<br>Castells Tió

Eduard
Castells Tió

Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, on també va cursar el Màster oficial en Advocacia.

Màster en Advocacia Penal per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

S’incorpora al despatx Glosas, Defensa Penal a principis de l’any 2020.