[Equip]

Esther Anglès Gistau

Esther Anglès Gistau

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és Màster en Dret Penal i Ciències penals per les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra, Màster en Criminologia i Execució penal per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Màster oficial en Ciències Jurídiques Avançades per la Universitat Pompeu Fabra.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2005, ha realitzat cursos en matèria de Dret urbanístic, Dret penitenciari, Medicina forense i Neurociències. Així mateix, ha col·laborat amb el Col·legi de l’Advocacia i la Universitat Pompeu Fabra impartint seminaris de formació als seus alumnes.
En relació a la seva trajectòria professional, ha format part de diversos despatxos d’advocats de prestigi, ha col·laborat i assessorat a diferents administracions públiques, fundant, finalment, l’any 2014, el despatx Glosas, Defensa Penal.

Mar Lario López

Mar Lario López

Graduada en Criminologia i Política Criminal per la Universitat de Barcelona i amb formació complementària en matèria de Dret penitenciari, ha treballat en despatxos d’advocats de reconegut prestigi, realitzant tasques d’administració, gestió i atenció als clients. Forma part del despatx Glosas, Defensa Penal des dels seus inicis.

Sara Peradalta Corrales

Sara Peradalta Corrales

Graduada en Dret i en Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció per la Universitat Pompeu Fabra, on també va cursar el Màster oficial en Advocacia. Màster en Dret Penal i Ciències penals per les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra. S’incorpora al despatx Glosas, Defensa Penal a principis de l’any 2018.

Raquel<br>Montaner Fernández

Raquel
Montaner Fernández

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és Doctora en Dret per la mateixa universitat on actualment desenvolupa la seva principal activitat acadèmica com a professora agregada de Dret penal.

És Codirectora Acadèmica del Postgrau en Compliance organitzat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Barcelona School of Management (BSM), KPMG i la Universitat Carlos III (Madrid). També és coordinadora de Compliance al Màster en Dret Penal Econòmic i Compliance de la UPF i BSM.

Entre les seves principals línies d’investigació i d’especialització s’inclou la responsabilitat penal empresarial, els delictes mediambientals, els delictes contra la seguretat viària i el criminal compliance. Té diverses publicacions acadèmiques en cadascuna d’aquestes línies d’investigació.

Comença la seva col·laboració com a consultora acadèmica a Glosas, Defensa penal l’any 2019.

Jaime<br>Baena Navacerrada

Jaime
Baena Navacerrada

Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, Màster sobre la part especial de Dret Penal pel Centre d’Estudis i Especialitats Jurídiques (CESEJ), Curs Superior Universitari en Dret Penal Econòmic organitzat per la Càtedra Universitària d’Investigació Financera i Forense KPMG-Universitat Rey Juan Carlos.

Col-legiat a l’Il.lustre Col-legi d’Advocats de Madrid des de l’any 2009, on ha realitzat cursos en matèria de Dret processal penal, Dret penitenciari i delictes econòmics.

Respecte a la seva trajectòria professional, ha format part de diversos despatxos d’advocats de prestigi, incorporant-se a Glosas, Defensa penal a l’any 2020.